Skip to main content

O My Bag

O My Bag Amsterdam produceert prachtige duurzame tassen. Zij geloven in het maken van een positief verschil in de wereld, door producenten in kleine gemeenschappen te verbinden met de wereldmarkt en het creëren van eerlijke werkgelegenheid. Hun missie is dan ook: “De wereld veranderen, tas voor tas”.

De Tas

O My Bag bied een groot assortiment aan duurzame (unisex)tassen. De meeste tassen komen met twee schouderbanden waardoor de tas heel veelzijdig is. Zij vinden namelijk dat je jouw tas bij elke gelegenheid zou moeten kunnen dragen, en door een kleine aanpassing in schouderband kan dit goed! De schouderbanden kunnen ook nog apart aangeschaft worden waardoor je ook je eigen stijl kunt creëren.

Duurzaamheid

O My Bag Amsterdam is B-Corp gecertificeerd. Dit houd in dat zij een bedrijf zijn die positieve verandering stimuleert. Als B-Corp ben je wettelijk verplicht om rekening te houden met impact van zakelijke beslissingen op werknemers, klanten, leveranciers, de gemeenschap en het milieu. Zo worden de duurzame tassen van O My Bag Amsterdam bijvoorbeeld gemaakt van hoogwaardig eco-leer. Het leer is gelooid zonder gebruik van schadelijke chemicaliën zoals chroom. Dit is niet alleen veiliger voor mens en natuur, maar zorgt ook voor een unieke look en feel aan de tassen van O My Bag Amsterdam. Daarnaast werken zij nauw samen met hun producenten, en zorgen zij ervoor dat er onder de juiste omstandigheden en voor en goed loon wordt gewerkt.

Onze collectie

Bij JOJO hebben wij een prachtige selectie van de duurzame O My Bag Amsterdam Tassen. Kom langs in de winkel om te zien welke tas het beste bij jou past! Met de juiste verzorging gaat jouw tas jarenlang mee! Heeft je tas een reparatie nodig, dan biedt O My Bag zelfs een reparatieservice aan! Kom bij ons langs in de winkel om te zien wat wij, en O My Bag voor jou (en je tas) kunnen betekenen!

Meer weten over onze collectie?


Stenenplaats 5 
1791 EA 
Den Burg 

Ma t/m Vr 9.30 – 17.30  uur
Za 9.30 – 17.00 uur 
Zo Gesloten (m.u.v. vakanties)

Volg ons op de socials

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+31 222 315304

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Stenenplaats 5 
1791 EA 
Den Burg 


Ma t/m Vr 9.30 – 17.30  uur
Za 9.30 – 17.00 uur 
Zo GeslotenVolg ons op de socials